Sunday, 10 January 2021

Mello-Yellow Hawermout Ontbytpap

 






RESEP : Mello-Yellow Hawermout Ontbytpap







Daar is mos dae waar jy opstaan en besef vandag gaan weer een van daai dae wees waar alles gaan verkeerd loop en die heelal sy uiterste beste gaan doen om sy sambreel op jou persoon in ‘n donker plek te bêre en jou te kén in die ou, bybelse manier. Jy’t nie nodig om met die helm gebore te gewees het om te weet nie, jy wéét sommer al klaar nog voor jy jou tande geborsel het.


Nou ja, dan slaat jy maar wit sjokolade, malva lekker en hawermout ontbytpap aan mekaar. ‘n Stewige kom met hierdie romerige, gladde ontbytpap gaan jou die geleentheid gee om jou lendene figuurlik te omgord op die emosionele en geestelike vlak. En as ou Donovan jou draaitafel besoek en sy diep verwagtinge vir gedroogde piesangskille uitkraai, is dit miskien gepas vir die dag se verrigtinge wat voorlê.


Nou neem kennis: as jy twee vingers verloor en heelwat derdegraadse brandwonde opdoen tydens die voorbereiding van hierdie gereg is dit miskien ‘n wesenlike aanduiding dat die heelal vandag ernstig is met jou en jy maar die dag moet kanselleer en onder jou bed gaan skuiling soek, ‘bersie oor jou kop.


Sterkte!




Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees. Ek vertrou dat u sal verstaan en bedank u by voorbaat vir u begrip.