Albei
my Oumas sou hul hande saamgeslaan het oor die kombuis streke van die ‘moderne’
jeug. Maar Ouma hulle se kombuise en kook aanslag was miskien nie heeltemal so
gesofistikeerd soos ons s’n vandag nie. Ouma en Kie was nie daagliks oorweldig
met buite invloede, idees en inspirasies wat kort-kort vandag ‘n oplettende kok
se harspan laat lyk soos ‘n kersboom met die liggies direk op die 3-fase
kragtoevoer gekoppel nie.
Lourierblaar
poeier is een van daai streke wat jy nooit geweet het jy nodig het tot jy
jouself eendag katswink teen die ding vasloop nie. Maal gerus jou eie
‘n-bietjie-van-alles en kyk hoe jou kombuis weer opwinded word. Onthou om
volledige notas te neem van alle toetse en pogings.
Waarsku
jou huisgenote oor die komende onstabiliteit in die eksperimentele aard van jou
tafel en spyskaart. Verseker hulle “Alles sal regkom!” Moenie ophou bemoedigend
glimlag nie, lyk selfversekerd en moet veral onder geen omstandighede ‘n
tydsduur koppel aan die komende onstabiliteit nie.
Die
skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours.
Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans
en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat
Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees. Ek vertrou dat u sal
verstaan en bedank u by voorbaat vir u begrip.