Thursday, 25 April 2019

Soet & Suur Naeltjie Kerrie








‘n Ongewone en heel gesofistikeerde kerrie gereg wat maklik en redelik vinnig voorberei sodat jy die mense van jou asem weer ‘n slag kan herinner dat jy nog glad nie jou slag in die kombuis verloor het nie!

Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees. Ek vertrou dat u sal verstaan en bedank u by voorbaat vir u begrip.


Friday, 12 April 2019

Neuterige Hawermout, Rosyne en Sonneblomsaad Ontbyt Pap




RESEP : Neuterige Hawermout, Rosyne en Sonneblomsaad Ontbyt Pap




Pamperlang jou siel wanneer Maandag (of enige ander dag) swaar op jou gemoed lê en alles binne jou rebelleer teen die idee van opstaan.

Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Friday, 29 March 2019

Oond Geroosterde Spek & Eier Mayonnaise Vulsel




Oond Geroosterde Spek & Eier Mayonnaise Vulsel






So ‘n ietsie anders vir daai dae waar die gewone draal nukkerig vervelig is en jou siel sug vir ‘n andersheid.


Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees. Dank by voorbaat vir u begrip.

Wednesday, 6 March 2019

Die Wolmuis

Haai Johan, ek het jou eergister oggend amper nie herken met daai welige ding op jou kop nie. Dit het my ‘n rukkie geneem om te besef dit is jy onder daai geil haarstuk. Ek het nooit geweet die bles pla jou só erg nie! Johan, jy het nogal uitgelese gelyk met jou bles, soos ‘n man wat weet wat hy wil hê.
Sjoe Johan, weet Magda van die blinkoog meisie wat so aan jou arm gehang het? Wat sê sy van hierdie affêre Boeta? Wat sê jou kinders Johan? Goeiste Johan, daai kalfie-oog popsie kan nie veel ouer as Erika wees nie? Erika is mos nou finale jaar, nie waar nie?
Ek het gesien jy dra nie jou trouring nie, Johan. En daai plat, blink SLK? Waar is jou netjiese 4x4 waarmee julle gesin so graag gaan kamp het? Het jy Magda en die kinders ook reeds klaar ingeruil vir hierdie parmantige sport modelletjie? Johan, ek wil nie voorspooksels opjaag nie, maar daai nuwe waentjie lyk bietjie laag op die grond vir potbrood knie en in die veld gaan hurk Boeta.
Ou Johan, dit is seker nie my plek om dit so prontuit vir jou te sê nie, maar daai ding op jou kop lyk soos ‘n verskrikte vlakhaas wat agterstevoor onder ‘n ruie wag ‘n bietjie bos uitgesleep is. Ek het my proes maar hard gesluk want die girl het reeds ongemaklik gelyk. Miskien was julle maar net haastig oppad terug kantoor toe?
Goeiste Johan, ek wonder hoe kry jy dit reg om by te hou by daai wolmuis? Te oordeel aan jou vatterige hand en haar vriendelike boudjie hou jy sovêr nog goed by. Hel Johan, sy kan rêrig nie ‘n dag ouer wees as Stefan se verloofde nie! Sjoe ...
Kan jy darem sonder ‘n blou pilletjie nog roer onder die lakens as daai girl bed toe getrippel kom in haar fynste kantkatoetertjie, Johan? Ek hoop jou apteker gee jou grootmaat afslag op die blou pilletjies en die Bioplus? Gelukkig is jy die Senior Vennoot, ek glo jou kredietkaart staan styf in vir die papperigheid in jou manlikheid.
Slaap jy snags Johan? Jou oë eergister het my laat wonder. Waaraan lê jy en dink in die stil dieptes van die nag Johan? Hoop jy die wolmuis gaan help vir die spyt wat te laat gaan kom? Voel jy ooit skuldig Johan? Wéét jy van alleen wees op jou oudag?
Aarde Boeta, waar is Magda? Julle was hoe lank saam – 34 jaar, nie waar nie? Ek het Magda nog altyd net bewonder Johan, sy het my ‘n voorslag opgeval. En jou kinders Johan? Ek wonder wat dink hulle deesdae van jou?
Eishh Johan, hoe lank dink jy gaan daai popsie volhou met met die 20 minute wag tot daai blou bulpil inskop? Ek kan nie help om te wonder of sy nog só geduldig gaan wees na Magda se regspan met jou klaar gemaak het nie? Ek vermoed hulle gaan nie blou pilletjies nodig hê nie. Dalk moet jy begin pleisters bymekaar maak Boeta?
Hêrre Johan, is jy gelukkig? Is jy rêrig gelukkig?
Haai ou Johan ...
© RS Young, 2019

Saturday, 2 February 2019

Maltabella Pap met Verglansde Lemoenskil en Pruimedante




RESEP : Maltabella Pap met Verglansde Lemoenskil en Pruimedante





Ma sou waarskynlik destyds nie geval het vir hierdie ene op ‘n besige weeksoggend met ontbyt vir vier jong kinders en ‘n haastige eggenoot heel eerste op haar Agenda nie. Maar nou is ek blykbaar groot en het ek die tyd om Maltabella pap na sy volle reg uit te laat leef.

Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Monday, 9 April 2018

Stamp&Bone Met Rooster Groente








Goeie ou winderige Stamp&Bone soos die ‘ou mense’ dit nooit geken het nie. Oondgeroosterde groente (en ‘n paar ander “maghêfftertjies”) verhef die vervelige en miskende reikhalsend na die verhewe.



Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Wednesday, 4 April 2018

Suurlemoen Poeier








Wel, eintlik gemaalde, gedroogde suurlemoenskil. En dit het  ‘n verbasende omvang in aanwending, afhangend van hoe avontuurlustig die ondernemende kok is.


Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Friday, 16 March 2018

Geblokte Bees Hart met Balsamieke Asyn en Glans Lemoen Skil








Wie’t nou weer gesê bees hart is hondekos? Wel, eet jou woorde. Hier skud bees hart sy poniestert uit en dans die tafels baard en bier in die wind.


Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Tuesday, 13 March 2018

Beeslewer : Bittersoet Herinneringe










‘n Elegie – via beeslewer – aan my Oupa: Pieter Johannes van der Merwe


Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Thursday, 8 March 2018

Bief Stroganoff & Krummelpap








‘n Tydlose, elegante aristokraat hier ‘onverdund’ aangebied in die geselskap van nederige Krummelpap. Letterlik ‘n geval van die goedhartige edelman en die vuurhoutjie verkoopstertjie.



Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Monday, 5 March 2018

Klapper, Pynappel en Lemmetjie Strepieskoek








Soms moet jy jou tong op ‘n  Karibbiese avontuur neem. Onthou die rum en babbie pille!



Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Monday, 26 February 2018

Pangebraaide Beeslewer, Appel en Salie








Lewer is nie net vir die wat onder ‘n donker ster gebore is nie. Hier haal lewer uit en wys sy speelse, heilsame kant. Lewer, appel en salie is ‘n drieling ouer as die berge, steeds immergroen en in staat om aan te hou verbaas.


Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Saturday, 24 February 2018

Gekruide, Oondgeroosterde Aartappel Wiggies








Aai, my eersgeboortereg vir ‘n ou oondgebakte ‘tappeltjie of 6! Gaan katvoet om met die cayenne peper in hierdie model voor Dante Alleghiri se Vagevuur ‘n takkantoor in jou mond vestig en niks nooit-ooit weer daarna dieselfde gaan wees nie.



Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Thursday, 22 February 2018

Marokkaanse Styl Hoendervlerkies








Neem jou mond – en vlerkies – op ‘n reis na misterieuse Noord Afrika. Vlieg vlerke, vlieg!



Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Sunday, 18 February 2018

Pienk Piekel Uie








‘n Amper universeel bruikbare bykossie om dowwe stowe vleis disse, stomme potjies, omelette, gebraaide vark tjoppies en selfs oondgeroosterde groente ‘n parmantige huppel in hulle se trippels toe te voeg. Jou kaas, tamatie en uie toebie sal jou ewig dankbaar wees na jy dit hiermee laat kennis maak het. En vervelige ou Griekse slaai? O weë, wat gaan die Kerkraad tog sê . . .



Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Saturday, 10 February 2018

Gemmerbier, Tuis Gebrou








‘Regte’ Gemmerbier word gebrou, nie gekoop nie. Behandel gemmer met ferm respek en en ‘n gawe skoot insig; en jy eindig met ‘n produk vêr beter as enige iets wat van ‘n winkelrak of tuisnywerheid kom.

Ouma  – met ‘n guitige, rooiwang giggeltjie – sou beslis weer haar “lang glaas” uitgehou het vir nog. Oupa sou blinkoog oor sy groot erde beker weer onthou hoe hulle bende jong Rapportryers op Nuwejaarsdanse die Bloedsappe se bande in die donker afgeblaas het – behalwe die DKW’s s’n. Daai manne had genoeg moeilikheid op hul hooivurke met daai DKW’s sonder om nog politiek óók by te sleep.

Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Monday, 29 January 2018

Kerrie Lam’s Niertjies Met Ertjies En Vars Mango








Oupa sou net sy kop geskud het en Oumakie sou daai vêraf uitdrukking in die oë gekry het en stil haar bord terug gestoot het. Almal kan maar ontspan, hierdie niertjies is nie naastenby so wyd uit die boks soos dit met eerste oog op slag voorkom nie. Probeer hulle en ontdek ietsie anders en heel parmantig.



Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Wednesday, 24 January 2018

Chelsea Bolletjies



RESEP : Chelsea Bolletjies




Ryk, diep lekker, sag-soet en vogtig. Dis net hier waar ‘n studente ekke geleer het wat sooibrand rêrig is, maar o wëe, die pyn en lyding was elke keer die moeite werd! Hierdie resep is my weergawe van ‘n klassieke ou Gemenebes (Common Wealth) immigrant.


Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Sunday, 21 January 2018

Gebakte Stampmielies, Chorizo & Cheddar








Net ‘n halwe kans! En sy vellies. Dis al wat goeie ou stamp nodig het om die nag deur te langarm sokkie. Wie’t nou weer gesê stampmielies is aartsvervelig en net vir die verbeeldingloses? ...


Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Wednesday, 3 January 2018

Sjokolade & Glans Lemoen Koekies



RESEP: Sjokolade & Glans Lemoen Koekies




Die kleure, reuke an teksture van Herfs in jou mond! Bak, sit terug en laat die wêreld ‘n wyle lank verby haas aan die anderkant van jou koppie Lemoen & Komyn Tee.


Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Friday, 15 December 2017

Gebakte Beeslewer Torings & Bruin Uiesous




RESEP: Gebakte Beeslewer Torings & Bruin Uiesous 





Hierdie is heelwat anders (en lekkerder) as waaraan ons gewoond is. Haak die hierdie lewer oefening met ‘n goeie bruin uie sous en ryk kapokaartappels, en gehate lewer raak so te sê opwindend.


Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Thursday, 7 December 2017

Appel&Speserye Ringkoek








Miskien ‘n effe meer veeleisend as Ouma s’n, maar beslis – vir eens – heelwat beter.


Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Saturday, 11 November 2017

Lemoenskil Poeier




RESEP : Lemoenskil Poeier



Net so opwindend soos vars lemoenskil, maar met ‘n tikkie onverwagse sofistikasie en heelwat meer diepte.

Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.


Friday, 22 September 2017

Koemkwat Konserf




RESEP : Koemkwat Konserf



Wie’t nou gedink die beseesde koemkwat kan die Riel dans diep die stowwerige, sweterige nag in?



Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Wednesday, 13 September 2017

Peri-Peri Hoenderlewertjies Vetkoek








Geurig, matig, ryk en morsig, maar lekker bly maar lekker!


Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Thursday, 7 September 2017

Beeshart met Sampioene en Brandewyn








“My kind, brandewyn hoort net in vrugtekoek.” Oorlidde Ouma sou nie beïndruk gewees het nie.



Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Tuesday, 5 September 2017

Lemmetjie & Gemmer Lams Niertjies



RESEP : Lemmetjie & Gemmer Lams Niertjies




En toe raak onse besadigde lams niertjies heel oorlams.


Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Thursday, 31 August 2017

Lemoen Stroop Koek met Koemkwat Konserf








Diep lemoen en sitrus geure vir die wat ook gek is na navels en valencias.



Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Sunday, 27 August 2017

Boere Vetkoek








Vetkoek waarop Ouma trots sal wees en al daai brand blase die moeite werd gaan maak.



Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Thursday, 17 August 2017

Vierkantige Hamburger “Patties’









Wie’t gesê ‘n burger mag net rond wees? Wees uit die boks en slaat hom tot hy vierkantig is. Dis verbasend hoeveel makliker (en minder morsig) die vierkantige affêre eet!


Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Saturday, 12 August 2017

Beeshart Repies In Bruin Uiesous








Soos Ouma Plasie dit destyds op die koolstoof in Tweerivier se kombuis gedoen het. Ai, Ouma en daai koolstoof kon darem krummelpap uit die heel boonste rakke maak – veerlig, los en net droog genoeg.


Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Wednesday, 9 August 2017

Soet, Klewerige Oondrooster Hoender









Lekker soet en klewerig met ‘n diep vrugte agtergrond. Bring tog die servette en nat lappie Ma, hierdie spul is taai!


Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Tuesday, 1 August 2017

Gerookte Hoender met Eksotiese Stampmielies








Stampmielies gaan gooi ‘n draai in suid-oos Asië. Wie sou ooit vermoed het onse stamp sal eendag so vêr gaan?



Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Gekletterde Lams Niertjies met Jenewer




RESEP : Gekletterde Lams Niertjies met Jenewer




007 sal nooit, ooit weer dieselfde na sy gunsteling ou drink dingetjie kyk nie.


Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Saturday, 29 July 2017

Gemmer, Appel & Rosyne Broodjie








Vir die ernstige gemmer aanhanger! Ryk, geurig en vogtig met ‘n warm gemmer klap.



Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Thursday, 27 July 2017

Hoenderlewertjie met Gereduseerde Port Patee



RESEP : Hoenderlewertjie met Gereduseerde Port Patee





Ai, die goeie ou dae van hogere elegansie . . .


Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Tuesday, 25 July 2017

Suurlemoen & Kruiery Bees Lewer








Suurlemoen en kruie slaat vir beeslewer bloedneus en leer die ding maniere.



Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Friday, 21 July 2017

Vinnige, Hoë Vesel Bruinbrood



RESEP : Vinnige, Hoë Vesel Bruinbrood




‘n Heerlike en vinnige suurdeeg bruinbrood met stewige vesel vir daai nukkerige spysvertering stelsel. Boonop maak dit heerlike roosterbrood op Dag 2.


Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.

Wednesday, 19 July 2017

Chorizo, Botterskorsie, Feta en Stampmielies



RESEP : Chorizo, Botterskorsie, Feta en Stampmielies




Geurige chorizo; soeterige, oondgeroosterde botterskorsie en feta kaas bring ‘n onteenseglike vernuwing na getroue ou stampmielies.


Die skakel gaan u neem na die artikel op my 'internasionale' blog: 5Flavours. Ongelukkig neem dit net te veel tyd in beslag om die resepte in beide Afrikaans en Engels voor te berei. Maksimum blootstelling vereis ewe ongelukkig dat Engels voortaan die voertaal van my resepte gaan wees.